Suomesta löytyy paljon myös kansainvälistä tunnustusta saaneita demoryhmiä, eli vaikka Suomessa ei enää järjettömän aktiivista demoskeneä ole, on alan tekijät vielä merkittävä eurooppalainen edustus muiden pohjoismaiden ja Saksan lisäksi.

  • Matt Current

Vuonna 2002 perustettu demoskene ryhmä tuottaa tuotoksia useille eri alustoille. Kädenjälki on usein varsin nopeatempoista ja äänimaailma perustuu drum´n´bassin sekä breakbeatin ympärille. Matt Current aloitti Game Boy Advance demoilla ja S60 demoilla, mutta ajan ja taitojen karttuessa alkoi laajennus myös muiden alustojen pariin. Ryhmän tuotoksissa on ollut havaittavissa myös muutamia poliittisia yksityiskohtia, jonka takia näille onkin leimattu pseudopoliittinen maine. Matt Current on myös yksi tärkeä osa Steam demopartyjen järjestämistä, sekä vuonna 2003 että vuosina 2005 – 2011.

  • mfx

Tämä suomalainen demoskene ryhmä on keskittynyt PC alustoille ja heiltä on nähty monipuolista tuotantoa. Olemukseltaan demoja voidaan kuvata jopa psykedeelisiksi ja mfx nousikin vähitellen suomalaisen demoskenen aktiivisimmaksi jäseneksi. Näillä on myös erittäin vahva ote kansainvälisillä markkinoilla ja he ovat osana kansainvälisesti merkittävimpiä demoskene ryhmiä. mfx otti myös käyttöön raytracing renderöinnin, mikä onnistuttiin nostamaan lähes trendin tasolle 1990 – luvun aikana.

  • Moppi ProductionsImage result for Moppi Productions

Moppi Productions ryhmä on mfx ryhmän tapaan keskittynyt PC alustoille, mutta näiden teoksissa näkyy elokuvamaiset efektit. Lisäksi demot sisältävät usein juonen, joten ne eroavat useista muista demontekijöistä paljon. Ryhmän tuotoksia onkin palkittu runsaasti erilaisilla tunnustuspalkinnoilla, mutta valitettavasti demokilpailuissa on harvoin päästy toista sijaa korkeammalle. Moppo Productions ryhmän takana on myös Demopaja ohjelmisto, joka on siis ohjelma, joka on luotu demojen koostamista ja suunnittelua varten.

  • Future Crew

Vielä on mainittava jo nykyisin hajonnut Future Crew ryhmä, joka tunnetaan parhaiten varhaisista PC demoista, sekä Scream Tracker musiikkiohjelmasta. Ryhmä koostui suurimmaksi osin Turusta kotoisin olevista miehistä joilla oli vahva osansa Assembly tapahtumien järjestäjinä. Valitettavasti tämän ryhmän viimeisin tuotos nähtiin jo vuonna 1994 järjestetyssä Assembly tapahtumassa ja sen jälkeen uutta tuotantoa ei ole ollut näkyvillä. Future Crewn jäsenet ovat kuitenkin aloittaneet lukuisia tietotekniikkayrityksiä, kuten Bitboys ja Futuremark.